Over mij

Hallo, ik ben Jimmy Hillegeer. 52 jaar, oprichter, zaakvoerder en bezieler van de firma Drapps. Uit passie en interesse voor techniek en technologie ben ik mij gaan vastbijten in de mogelijkheden en beperkingen van UAV’s (unmaned areal vechicules), beter gekend als drones. Tijdens mijn zoek- en leertraject zijn heel wat opportuniteiten mijn pad gekruist. Helaas zijn er weinig mensen die weten wat er met UAV’s mogelijk is.. Terwijl ze in veel toepassingen vaak op een snelle, betrouwbare en betaalbare manier kunnen ingezet worden. Bovendien is het proces meestal ook veel eenvoudiger dan bij het gebruik van oudere technieken (helikopter, hoogtewerker, touwwerkers ..enz.). Dubbel voordeel dus!

Mijn aanbod

Maar wist je dat je niet zomaar overal met een drone mag vliegen? En dat niet iedereen dat mag?

Ik gelukkig wel. Dankzij verschillende opleidingen bij Syntra, Noordzee Drones, ILVO (Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek) en Bafa heb ik heel wat kennis vergaart van de drone-industrie en de luchtvaartwetgeving.

Samen met jou wil ik meeschrijven aan de toekomst. Door met een drone boven jouw bedrijf, installatie of werf te vliegen, voeren we de nodige inspecties en metingen uit. Resultaat: het rendement van uw installatie verhogen en zo participeren in de groei van je bedrijf!

Wilt u meer informatie weten?

Aarzel niet om al onze aanbiedingen te bekijken!